Annons:
Etiketterjesusbibelnden-kristna-lärangudjesus-och-jag
Läst 75 ggr
O
2023-06-08, 23:19

Att begå samma synd

Hej, jag måste skriva av mig och behöver verkligen råd.

Jag är stark i min tro och älskar Jesus mer än allt annat. Jag ber varje dag om Guds utrustning och läser bibeln ofta. Men grejen är den, när jag känner att jag närmar mig Gud så begår jag samma synd.
Jag bekänner att jag är en slav till lusten och vill inte vara det, jag försöker stå emot synden men ibland går det bara inte. Jag är ständigt behov av nåd men är inte värdig det. Jag vill verkligen inte falla tillbaka till samma synd men jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra.
Jag har ingen jag kan berätta det här till för jag skäms, därav skriver jag det här.
Jag ber och ber om befrielse och jag vet att Jesus bryter allt de som håller en fast men jag börjar tappa hoppet där för jag begår samma synd.

Är det någon mer som har / haft samma problem? Vad gjorde ni?

Snälla om det finns en vänlig själ be för mig om detta för jag klarar inte detta själv längre

Annons:
Honestyisdead
2023-06-08, 23:44
#1

Gå och bikta dig i kyrkan

O
2023-06-09, 00:53
#2

#1: Jag förstår vad du menar, men det är lite mer än att gå till någon och bikta sig.
Det viktigaste är att man bekänner sina synder inför Jesus Kristus. Jag vill mer ha hjälp från någon som har varit där jag är eller är, att stå emot synden.

Jag finner inte till någon hjälp att bikta mig för någon än annan Jesus Kristus. Jag behöver råd från mina kristna systrar och bröder.

God bless

Honestyisdead
2023-06-09, 05:32
#3

Det går utmärkt att bekänna sina synder OCH ta hjälp utifrån. Tex ett beroende behöver man stöd i verkligheten av sådana som gått igenom det och kan ge råd som dom av erfarenhet sett att flera har lyckats med.

Aa och andra beroende möten har många troende medlemmar. Och man har en sponsor som man kan nå när man känner att man behöver råd eller är rädd för ett återfall.

Man har fortfarande gud och Jesus.
Men bättre förutsättningar att slippa erkänna synder om och om och komma ifrån stressen

Woodland
2023-06-09, 08:17
#4

Var inte missmodig! Din strävan och frustration är ett resultat av att du är Herrens och den helige Ande arbetar i dig. Denna upplevelse är alla de troendes upplevelse -om man vill leva för Gud det vill säga.

När det gäller vilken sorts stöd du behöver kan du förklarar det vidare i ett PM till mig. Man bör inte utelämna sig själv hur som helst; bäst att du inte skriver det här.

Vi går till Honom om och om igen och ber om styrka och nåd. Han tar emot oss för Fadern älskade oss så mycket att han utgav sin son för att dö för oss. Därför säger bibeln att vi skall förlita oss endast på Jesus rättfärdighet. "Tack vare honom är ni i Kristus Jesus. För oss har han blivit vishet från Gud, rättfärdighet, helgelse och återlösning," 1 Kor. 1:30

För det heliga livet vi lever och de gärningar vi gör kommer vi att förstå båda är bara ett resultat av Guds nåd emot oss.

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

O
2023-06-09, 09:41
#5

#4: Tack så mycket! Jag skriver gärna PM till dig!
Gud välsigne dig!

O
2023-06-09, 09:42
#6

#3: Tack för ditt svar, ha en fin och välsignad dag!

Annons:
Woodland
2023-06-09, 10:03
#7

#3: Ja, absolut kan man behöva ta hjälp av andra. Kloka synpunkter!

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Honestyisdead
2023-06-09, 12:29
#8

#6: tack det samma

#7: är bra att säga tydligt för det är många som ser det som misslyckande. Det är en gåva man ger sig själv.

Upp till toppen
Annons: